Η εταιρεία

5 Προτάσεις για να αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο!

          

Είναι σημαντικό ο χώρος σας να προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για την φιλοξενία των επισκεπτών σας. Υπάρχουν όμως κάποιες πολύ βασικές παροχές που θα κάνουν τον χώρο σας ανάρπαστο. Προσπαθήστε να επενδύστε στην αναβάθμιση του εσωτερικού σας χώρου και προσελκύστε νέες κατηγορίες τουριστών!

 

Kitchen and dining area
Ανανεώστε με μικρές κινήσεις τον εσωτερικό χώρο του καταλύματος σας!

1. Εξοπλισμός για μικρά παιδιά.

Εξοπλίστε το κατάλυμά σας με παρκοκρέβατο και καρεκλάκι φαγητού για μωρά, για να προσελκύσετε περισσότερες οικογένειες. Οι οικογένειες με μικρά σε ηλικία παιδιά επιλέγουν πολύ αυστηρά & με μεγάλη προσοχή τα καταλύματα για τις διακοπές τους. Προμηθευθείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για παιδιά 1-3 ετών και αυξήστε το κοινό που σας επιλέγει.  

Εάν έχετε παιδικά παιχνίδια ή παιδικά βιβλία που δεν χρησιμοποιείτε πια, αλλά είναι ακόμη λειτουργικά και σε καλή κατάσταση, προσθέστε τα στο κατάλυμα! Οι επισκέπτες σας θα τα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως! Μερικά επιτραπέζια παιχνίδια για παράδειγμα, θα απασχολήσουν δημιουργικά μικρούς & μεγάλους.

 

2.Αλλάξτε την όψη του χώρου σας.

Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με μικρές λεπτομέρειες. Προσθέστε μερικά φυτά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου στο μπαλκόνι σας, μερικά μοντέρνα κάδρα στους τοίχους, επιπλέον μαξιλάρια, κουρτίνες, λαμπάκια, φωτιστικά ή κρυφούς φωτισμούς, φωτισμούς led (λεντοταινία) και σποτάκια (φώτα με κατεύθυνση π.χ. προς κάδρα).

Μία όμορφη ιδέα, είναι να προσθέστε μερικές πινελιές στη διακόσμηση του χώρου σας ανάλογα με την εποχή:

-Το καλοκαίρι προσθέστε μερικά επιπλέον φυτά & μαξιλάρια, φροντίστε τον εξωτερικό σας χώρο και το μπαλκόνι σας.

-Το χειμώνα προσθέστε μερικά χαλιά στον χώρο για να είναι πιο ζεστός

-Την περίοδο των Χριστουγέννων χρησιμοποιήστε μερικά στολίδια/λαμπάκια για να δημιουργήσετε πιο γιορτινή ατμόσφαιρα

-Την άνοιξη προσθέστε λίγα λουλούδια ή πίνακες στους τοίχους σε απαλούς τόνους, για να δημιουργήσετε μία ευχάριστη αίσθηση.

 

3. Φαρμακείο & Χρηματοκιβώτιο

Το φαρμακείο είναι μία παροχή που θεωρείται πλέον απαραίτητη. Μετά την πανδημία, όλο και περισσότεροι επισκέπτες έχουν την ανάγκη να έχουν πρόσβαση σε είδη υγιεινής και απολύμανσης.

Οι ταξιδιώτες πολύ συχνά αναζητούν καταλύματα με χρηματοκιβώτιο για να προφυλάσσουν, τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με την προσθήκη ενός μικρού χρηματοκιβωτίου.

 

4.Χρησιμοποιείστε Ατομικές Συσκευασίες

Προμηθευθείτε προϊόντα σε ατομικές συσκευασίες. Το κόστος για εσάς μειώνεται και οι επισκέπτες σας μένουν ευχαριστημένοι. Για παράδειγμα, ατομικές συσκευασίες καφέ, ζάχαρης, βουτύρου, μαρμελάδας, αλλά ακόμη και προϊόντα καθαρισμού για την κουζίνα & ταμπλέτες το πλύσιμο των ρούχων.

Το κόστος των ατομικών συσκευασιών είναι χαμηλό. Δημιουργούν ένα αίσθημα ευχαρίστησης των επισκεπτών, ενώ εσείς έχετε τον έλεγχο της κατανάλωσης.

 

5.Work Friendly Home

Διαμορφώστε έναν μικρό χώρο εργασίας για να προσελκύσετε τους ταξιδιώτες που εργάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

 

 

Ένα γραφείο, μία επίπεδη επιφάνεια ή ένας πάγκος, σε συνδυασμό με γρήγορο ή αναβαθμισμένο internet θα δώσουν αμέσως άλλη εικόνα στον χώρο σας και θα προσελκύσουν νέο κοινό.