Η εταιρεία

Η Holihouse τα κατάφερε ξανά: κερδίζει το Travel & Hospitality Award!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Holihouse, η Νο1 υπηρεσία προώθησης στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας, έλαβε το διεθνούς φήμης βραβείο European Travel Award, των Travel & Hospitality Awards, για το 2023. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες, να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Το βραβείο, το οποίο προσθέσαμε πρόσφατα στη συλλογή μας, υποδηλώνει την αφοσίωσή μας στην αριστεία και την αποφασιστικότητά μας να θέσουμε νέα πρότυπα στον κλάδο.

Η Holihouse τιμήθηκε με το European Travel Award for Villas & Hospitality Management, από τα Travel&Hospitality Awards, 2023. Αυτή η αναγνώριση επιβραβεύει τις εξαιρετικές συνεισφορές και καινοτομίες στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Τα Travel & Hospitality Awards, γνωστά για την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, απένειμαν αυτήν την τιμητική διάκριση στη Holihouse ως αναγνώριση της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της αφοσίωσης στην ποιότητα και της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας.

 

Το Ταξίδι μας στην Αριστεία

Αυτό το βραβείο δεν είναι απλώς ένα σημάδι διάκρισης. Είναι μια αντανάκλαση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που κατέβαλε ολόκληρη η ομάδα της Holihouse. Από την ίδρυσή μας, προσπαθήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τα ταξίδια και τη φιλοξενία, καθιστώντας τα τέχνη της δημιουργίας μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών για τους πελάτες μας.

Η δέσμευσή μας για την αριστεία ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας. Καινοτομούμε συνεχώς, εξελισσόμαστε και προσαρμοζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των συνεργατών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε εμπειρία με τη Holihouse είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Οι πολλαπλές υπηρεσίες μας, οι προηγμένοι αυτοματισμοί και το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών μας, αυξάνουν τα έσοδα των συνεργατών μας κατά 67% και τα ποσοστά πληρότητας τους κατά 34%, καθιστώντας μας την κορυφαία επιλογή για ιδιοκτήτες ακινήτων και επισκέπτες. Είμαστε αφοσιωμένοι στην δημιουργία μοναδικής εμπειρίας στην διαχείριση φιλοξενίας και στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών από την κράτηση έως την αναχώρηση. Χάρη στις ολοκληρωμένες στρατηγικές SEO και τον συγχρονισμό ημερολογίων μας, σας εξοικονομούμε χρόνο και διασφαλίζουμε ακρίβεια σε όλες τις πλατφόρμες.

 

 

Τι κάνει την Holihouse ξεχωριστή;

Απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών: Στην Holihouse, η ικανοποίηση των πελατών είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Προχωράμε πέρα για πέρα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης λαμβάνει εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη, κάνοντας τα όνειρα του πραγματικότητα.

Προσοχή στη λεπτομέρεια: Καταλαβαίνουμε ότι τα μικρά πράγματα έχουν σημασία. Από την αρχή της συνεργασίας μας, σχεδιάζουμε σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη, χωρίς άγχος εμπειρία.

Καινοτομία: Αγκαλιάζουμε την καινοτομία και χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για να βελτιώσουμε την εμπειρία ταξιδιού και φιλοξενίας. Η δέσμευσή μας να παραμείνουμε μπροστά από την καμπύλη διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε τις τελευταίες τάσεις και ανέσεις.

Sustainability: Η Holihouse είναι βαθιά αφοσιωμένη στον υπεύθυνο τουρισμό και τις βιώσιμες πρακτικές.

Passionate Team: Η ομάδα μας αποτελείται από λάτρεις της τουριστικής αγοράς που είναι αφοσιωμένοι στο να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το πάθος και η τεχνογνωσία τους λάμπουν σε κάθε πτυχή της υπηρεσίας μας.

 

Τι έπεται;

Η κατάκτηση του Travel & Hospitality Award δεν είναι το αποκορύφωμα του ταξιδιού μας, αλλά ένα ορόσημο στην προσπάθειά μας για τελειότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον δρόμο που έχουμε μπροστά μας, και αυτή η αναγνώριση μας παρακινεί μόνο να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας παραμένει ακλόνητη και θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε νέους ορίζοντες, να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες και να κάνουμε κάθε ταξίδι αξέχαστο.

Η νίκη της Holihouse στα Travel & Hospitality Awards είναι μια περήφανη στιγμή για την εταιρεία μας και τα οφείλουμε όλα στην απίστευτη ομάδα μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ταξιδιού και φιλοξενίας. Είτε είστε νέος συνεργάτης στον χώρο είτε έμπειρος συνεργάτης που αναζητά έναν έμπειρο συνεργάτη, η Holihouse είναι ο αξιόπιστος συνοδοιπόρος σας!