Η εταιρεία

Η Holihouse Διπλά Πλατινένια στα GreeceStay Awards 2024

Η Holihouse, κορυφαία εταιρεία στη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων, ανακοινώνει με περηφάνια το εξαιρετικό επίτευγμα της στα GreeceStay Awards 2024, τα οποία διοργανώθηκαν και ανακοινώθηκαν στο ShortStay Conference, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024. Η εταιρεία τιμήθηκε όχι μόνο με ένα, αλλά με δύο πολυπόθητα Πλατινένια Βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για αριστεία και υψηλές αποδόσεις, στον τομέα της φιλοξενίας και της διαχείρισης ακινήτων.

Το πρώτο βραβείο Platinum απονεμήθηκε στην Holihouse, για την κατηγορία Property Manager of the Year, για την εξαιρετική της απόδοση και την αφοσίωσή της στην παροχή ποιοτικών και πρωτοπόρων υπηρεσιών. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η εταιρεία κατέκτησε την απόλυτη διάκριση του Πλατινένιου Βραβείου, συναγωνιζόμενη πλείστες ελληνικές εταιρείες διαχείρισης απασχολούμενες στην βιομηχανία του τουρισμού. Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Holihouse να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, καινοτόμες λύσεις, αλλά και μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες, που επιλέγουν για την διαμονή τους, καταλύματα από το πλούσιο portfolio της.

 

Εκτός από αυτό το αξιοσημείωτο κατόρθωμα, η Holihouse τιμήθηκε και με το Platinum Βραβείο, στην κατηγορία Top Seafront Villa. Συγκεκριμένα, την διάκριση αυτή έλαβε η βίλα Ravdoucha Epavlis, η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκειο της Holihouse, πλέον των τριών ετών. Αυτή η διάκριση αποτελεί, απόδειξη της αρμονικής και παραγωγικής συνεργασίας της εταιρείας  με τους ιδιοκτήτες που την εμπιστεύονται, αλλά και της  υψηλής τεχνογνωσίας της εταιρείας για την επιμέλεια και διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων που προσφέρουν στους επισκέπτες απαράμιλλη αισθητική και μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Το ShortStay Conference 2024, στο οποίο ανακοινώθηκαν οι νικητές των GreeceStay Awards 2024, συγκεντρώνει ηγέτες του κλάδου, καινοτόμους και οραματιστές στον τομέα της βιομηχανίας της φιλοξενίας, οι οποίοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να ανταλλάξουν ιδέες, να ενισχύσουν τη συνεργασία, αλλά και να τιμήσουν τους πρωτοπόρους της χρονιάς. Η διπλή νίκη της Holihouse σε αυτή την εκδήλωση ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως πρωτοπόρος και ηγέτης στον κλάδο της διαχείρισης πολυτελών ακινήτων.

 

 

Με έμφαση στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και εξατομικευμένων εμπειριών, η Holihouse συνεχίζει να θέτει νέα σημεία αναφοράς στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και της φιλοξενίας. Καθώς η εταιρεία κοιτάζει μπροστά, παραμένει αφοσιωμένη στην υπέρβαση των προσδοκιών των επισκεπτών και των συνεργατών της, ενώ διατηρεί τη δέσμευσή της για άριστα αποτελέσματα και ποιοτικές υπηρεσίες.

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία εδώ: https://bnbnews.gr/nea/15904/__trashed/

Επικοινώνησε μαζί μας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

1 Step 1
reCaptcha v3

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right