Η εταιρεία

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Αρχικά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη Holihouse®. Θα λάβεις εξατομικευμένες εκτιμήσεις και συμβουλές από την ομάδα μας για τον χώρο σου, τη δυναμική του, και τις τυχόν ανάγκες του. Από την στιγμή που θα συμφωνήσεις με την Holihouse®, εσύ απλά υποδέχεσαι τους φιλοξενούμενους και εισπράττεις τα κέρδη από τις ενοικιάσεις!

 

Με τη Holihouse αυξάνετε την προβολή σας δραστικά αλλά και ποιοτικά. Αρχικά καταχωρούμε το κατάλυμα στα 15 μεγαλύτερα κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως, ενώ σας παρέχουμε δωρεάν ένα πλήρως λειτουργικό booking engine. Το ουσιαστικό πλεονέκτημα όμως δεν είναι τόσο ο αριθμός των καναλιών στα οποία προβάλεστε όσο η ποιότητα της παρουσίας σας στο καθένα από αυτά. Με εξειδικευμένα εργαλεία SEO βελτιώνουμε δραστικά την ταξινόμηση και την προβολή των καταχωρήσεών σας σε όλα τα κανάλια.

 

Η απόφαση για τη τιμολόγηση του χώρου γίνεται πάντα σε συνεργασία με σένα! Εμείς σου παρέχουμε ολοκληρωμένη καθοδήγηση και συμβουλές (λαμβάνοντας υπόψη μας και το τοπικό ανταγωνισμό) χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία και μεθόδους που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικά στο να βελτιστοποιούν και να δίνουν τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για τον χώρο σου. Για να διατηρείς τον έλεγχο της τιμής, μπορείς να ορίσεις σε συνεννόηση μαζί μας, μια κατώτατη τιμή ανά εποχή.

 

Εσείς μας δίνετε μια κατώτατη τιμή ανά περίοδο κι εμείς καθορίζουμε όλες τις τιμές πάνω από αυτή. Χρησιμοποιούμε αλγορίθμους τιμολόγησης και συνεχή προσαρμογή για μεγιστοποίηση των εσόδων, παίρνοντας πάντα τη μέγιστη δυνατή τιμή διανυκτέρευσης!

Οι μισθώσεις των ενοικιάσεων είναι απόλυτως διασφαλισμένες διότι το αντίτιμο προκαταβάλλεται με την επιβεβαίωση κάθε φιλοξενίας. Η ασφάλεια του ακινήτου καλύπτεται από την εγγύηση που οφείλει να καταβάλει ο ενοικιαστής πριν την άφιξή του, η οποία καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι. Πολλές διεθνείς πλατφόρμες ασφαλίζουν πρόσθετα το ακίνητο.

 

Παντού! Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και προώθηση ακινήτων και τουριστικών καταλυμάτων σε όλη τη χώρα, ενώ με τις καινοτόμες λύσεις αυτοματισμού που παρέχουμε, όλες οι διαδικασίες άφιξης, διαμονής και αναχώρησης των επισκεπτών γίνονται απλές, χωρίς να απαιτείται καθόλου η δική σας παρουσία. Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα, κι εσείς πληρώνεστε!

 

Χάρη στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Holihouse®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε με τη παραλαβή χρημάτων ή τη καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων κάθε επισκέπτη. ‘Ολες οι κρατήσεις που σας εξασφαλίζουμε είναι προπληρωμένες, κι εσείς λαμβάνετε άμεσα το πλήρες αντίτιμο κάθε κράτησης, με όποια μέθοδο πληρωμής προτιμάτε!

Η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας εργάζεται συνεχώς για να καταχωρήσει το χώρο σου σε πάνω από 15 διεθνείς διαδικτυακές πλατφόρμες, διαχειρίζεται και επικαιροποιεί τις καταχωρήσεις συγχρονίζοντας όλα τα ημερολόγια σου, παρακολουθεί και σε ενημερώνει για τις διακυμάνσεις στις ζητήσεις και απαντά άμεσα στις ερωτήσεις και τα αιτήματα που αφορούν την ανάρτηση σου με στόχο πάντα τις όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις και τις καλές κριτικές.

 

‘Εχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας κρατήσεις χωρίς κανένα περιορισμό, ώστε από τη συνεργασία μας να κερδίζετε επιπλέον κρατήσεις, σε υψηλότερες μέσες τιμές διανυκτέρευσης!

 

Έχουμε συνεχή επικοινωνία με κάθε επισκέπτη, από την κράτηση μέχρι και την αναχώρηση. Διαχειριζόμαστε τις ηλεκτρονικές σας κρατήσεις και τις πληρωμές σας, κρατάμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία των επισκεπτών σας ,απαντάμε σε όλα τα μηνύματα από ενδιαφερόμενους πελάτες και τρέχουσες κρατήσεις όλο το εικοσιτετράωρο, και κάνουμε τα πάντα ώστε να μεγιστοποιηθούν τα έσοδά σας!

Την επικοινωνία με τους επισκέπτες την αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά εμείς. Απαντάμε άμεσα και επαγγελματικά σε όλα τα ερωτήματα τους. Επικοινωνούμε άμεσα (24/7) μαζί τους για να διευκολύνουμε την άφιξη και τη διαμονή τους στο χώρο σας. Αναθέτοντάς μας την επικοινωνία με τους επισκέπτες διασφαλίζεις την επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση των ενοικιαστών σου, με αποτέλεσμα τις καλές κριτικές και κατά συνέπεια την αύξηση των κρατήσεων για το χώρο σου.

 

Eίναι η συνεχής μεταβολή των τιμών σας σε πραγματικό χρόνο με βάση τις αλλαγές στην προσφορά και τη ζήτηση. Καθημερινά αναλύονται αυτόματα τα ημερολόγια δεκάδων ανταγωνιστών στη περιοχή σας ώστε να μπορούμε να εξάγουμε ασφαλείς προβλέψεις για τη διακύμανση της ζήτησης. Οι προτάσεις τιμολόγησης έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε κρατήσεις στην υψηλότερη δυνατή τιμή, την καλύτερη χρονική στιγμή. Με παρόμοιο τρόπο ρυθμίζουμε καί την πολιτική ελάχιστων διανυκτερεύσεων, έτσι ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τη μέση διάρκεια διαμονής!

Κανένα πρόβλημα! Ενημερώνουμε όλα σας τα ημερολόγια για κάθε υπάρχουσα κράτηση, και διεκπεραιώνονται κανονικά χωρίς καμία χρέωση για εσάς!

Είστε ελεύθεροι να σταματήσετε τη συνεργασία μας όποτε θέλετε, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Έτσι, μπορείτε χωρίς κανένα ρίσκο να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να δείτε την αύξηση των εσόδων σας, χωρίς να έχετε τίποτα να χάσετε!

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος εγγραφής ή πάγια συνδρομή, και η Holihouse αμείβεται με το 12% των εσόδων που θα σας αποφέρουμε (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ), το οποίο καλύπτει όλες μας τις υπηρεσίες, και υπερκαλύπτεται πάντα από την αύξηση εσόδων που θα σας αποφέρουμε! Λιγότερος κόπος, περισσότερα κέρδη.

Villa Pool House

Athens, Glyfada

Villa Pool House

Athens, Glyfada

Villa Pool House

Athens, Glyfada

Επικοινώνησε μαζί μας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

1 Step 1
reCaptcha v3

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right