Η εταιρεία

Η Holihouse βραβεύεται ξανά στα TourismAwards2024 για τις πρωτοποριακές της λύσεις!

Ως απόδειξη της δέσμευσής της στην καινοτομία και την αριστεία, η Holihouse βραβεύτηκε την περασμένη Δευτέρα 15 Απριλίου με το Silver Award στην κατηγορία Data Analytics και AI Systems στα Tourism Awards 2024. Η διάκριση αναγνωρίζει τις προσπάθειες της Holihouse να αξιοποιήσει τη δύναμη της τεχνολογίας για να φέρει επανάσταση στην τουριστική βιομηχανία και να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Τα Tourism Awards 2024, μια πολυαναμενόμενη εκδήλωση βράβευσης, που γιορτάζει τα επιτεύγματα και τις καινοτομίες στον τομέα του τουρισμού, τίμησε την Holihouse για την εξαιρετική συνεισφορά της στην αξιοποίηση, στην ανάλυση δεδομένων, με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, με γνώμονα την προώθηση της καινοτομίας και της αποτελεσματικότητας σε διάφορες πτυχές του τουριστικού οικοσυστήματος.

 

Στο επίκεντρο της επιτυχίας της Holihouse, βρίσκεται η συνεχής επιδίωξη της καινοτομίας και η αφοσίωσή της στην υπέρβαση των ορίων του δυνατού στη σφαίρα της ταξιδιωτικής τεχνολογίας. Αναπτύσσοντας προηγμένα συστήματα ανάλυσης δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, η Holihouse έχει δώσει τη δυνατότητα στα τουριστικά καταλύματα να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τη συμπεριφορά των καταναλωτών και να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες στους ταξιδιώτες.

 

Καθώς η Holihouse ατενίζει το μέλλον, παραμένει σταθερή στην αποστολή της να συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει λύσεις βασισμένες σε αξίες που διαμορφώνουν το μέλλον των ταξιδιών. Με έμφαση στην δημιουργικότητα, η Holihouse είναι έτοιμη να πρωτοστατήσει στην προώθηση ουσιαστικών αλλαγών και στον επαναπροσδιορισμό της ταξιδιωτικής εμπειρίας για τις επόμενες γενιές.

 

 

Επικοινώνησε μαζί μας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

1 Step 1
reCaptcha v3

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right