Η εταιρεία

Μέρη της Ελλάδας που επιλέγεις κάθε χρόνο!

Η χώρα μας είναι γνωστή, σε όλο τον πλανήτη, για τα μαγικά μέρη της. Τα ελληνικά μυθικά νησιά, οι όμορφες χρυσές παραλίες, τα πολιτιστικά μνημεία και τα παραδοσιακά γραφικά χωριά είναι αυτά τα οποία υμνούνται συνήθως από τους ταξιδιώτες. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, πως οι όμορφες γωνιές της Ελλάδας μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα!

Υπάρχουν όμως μερικοί μαγικοί προορισμοί, τους οποίους ο επισκέπτης δυσκολεύεται να ξεχάσει και τους οποίους επισκέπτεται ξανά και ξανά.

Η Νάξος: Εάν έχετε ταξιδέψει στην Νάξο μία φορά, τότε σίγουρα θα την έχετε επισκεφθεί και δεύτερη, μπορεί και τρίτη φορά. Εάν όχι τότε σίγουρα αξίζει να κάνετε αυτό το ταξίδι. Πρόκειται για ένα νησί το οποίο συνδυάζει όλα τα όμορφα στοιχεία του ελληνικού τοπίου, αλλά και όσα χρειάζεται ένας απαιτητικός επισκέπτης για να απολαύσει τις διακοπές του: όμορφες αμμώδεις παραλίες, νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, παραδοσιακά χωριά με κυκλαδίτικα ή ακόμη και με κρητικά στοιχεία, πολιτιστικά μνημεία, μονοπάτια πεζοπορίας, ορειβασία.

Εάν έχετε επισκεφθεί τις Κυκλάδες και έχετε αγαπήσει την εικόνα των γραφικών νησιώτικων κατοικιών με το άσπρο-μπλε χρώμα, αλλά θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με «το κάτι παραπάνω» τότε σίγουρα η Νάξος θα σας εντυπωσιάσει.

Η Κρήτη: Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ελληνικής φιλοξενίας. Οι γενναιόδωροι και φιλόξενοι Κρητικοί δεν θα σε αφήσουν να φύγεις χωρίς να σε έχουν κεράσει πρώτα ρακί! Οι παραλίες με την χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά, μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παραμύθι. Τα παραδοσιακά στέκια με τις αξεπέραστες τοπικές γεύσεις είναι απαραίτητη στάση για τον επισκέπτη. Τα ιστορικά μνημεία της είναι πόλος έλξης για επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.

 Όποιος δεν έχει καταφέρει να την «γυρίσει» στο πρώτο του ταξίδι, σίγουρα επιστρέφει για να γνωρίσει και τις υπόλοιπες ομορφιές της.

Η Μάνη: Η περιοχή της Μάνης, η οποία χωρίζεται στην Μεσσηνιακή και την Λακωνική Μάνη, είναι ένα διαμάντι της ηπειρωτικής Ελλάδας, για διακοπές όλο τον χρόνο. Εάν έχεις δοκιμάσει τα πεντανόστημα λαλάγγια, έχει επισκεφθεί τον τόπο σίγουρα μία φορά στο παρελθόν. Ο «ευλογημένος» αυτός τόπος όπως τον αποκαλούν προσκαλεί τουρίστες τόσο το καλοκαίρι, για να εξερευνήσουν τα κρυστάλλινα νερά, όσο και το χειμώνα, για να περιπλανηθούν στα μονοπάτια της φύσης και τις ορειβατικές διαδρομές.

Η περιοχή συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την άνεση και την πολυτέλεια του αστικού κέντρου. Γι αυτό, και οι επισκέπτες την προτιμούν είτε για μικρές αποδράσεις (εσωτερικός τουρισμός) είτε για μεγάλα διαστήματα παραμονής (digital nomads).