Η εταιρεία

Η Ελλάδα «σάρωσε» τα βραβεία στα World Tourism Awards 2022

Η χώρα μας παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα τουριστικού προορισμού στα φετινά βραβεία World Tourism Awards 2022, κερδίζοντας 17 βραβεία και διακρίσεις. 

Από τις πιο τιμητικές διακρίσεις, υπήρξε αυτή της Αθήνας, η οποία κέρδισε μεταξύ πολλών ευρωπαϊκών πόλεων, το βραβείο  του κορυφαίου ευρωπαϊκού πολιτιστικού προορισμού αλλά και αυτό του κορυφαίου προορισμού αειφόρου τουρισμού στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στις περιοχές που αναδείχθηκαν στα World Tourism Awards 2022, εκτός της Αθήνας, ήταν και η Χαλκιδική, η Κρήτη, η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Έντεκα ξενοδοχειακές ελληνικές μονάδες διακρίθηκαν στα βραβεία, και ψηφίσθηκαν ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης, προβάλλοντας την μεγάλη ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού κλάδου και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Η εικόνα της χώρας μας στο παγκοσμίως, κυρίως στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, φαίνεται πως βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Απόδειξη αποτελούν οι συνεχώς αυξανόμενες διακρίσεις της Ελλάδας, στον κορυφαίο διαγωνισμό World Tourism Awards: το 2021 η Ελλάδα απέσπασε 14 βραβεία, το 2020 απέσπασε 12 βραβεία, ενώ το 2019 μόλις 7 βραβεία.