Η εταιρεία

Αποκτείστε το δικό σας site σήμερα!

Κάθε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος χρειάζεται έναν ιστότοπο.

 

Η δημιουργία ενός ιστότοπου για ένα τουριστικό κατάλυμα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την επιχείρησή σας. Ενώ οι διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων όπως η Airbnb και η Booking.com μπορούν να είναι μια χρήσιμη πηγή κρατήσεων, το να έχετε τον δικό σας ιστότοπο μπορεί να προσφέρει περισσότερο έλεγχο, άμεση επικοινωνία, χαμηλότερες χρεώσεις, αυξημένη προβολή και ευκαιρίες επωνυμίας.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του να έχετε τον δικό σας ιστότοπο είναι ο μεγαλύτερος έλεγχος της καταχώρισής σας και της διαδικασίας κράτησης. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σχεδίαση, το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά του ιστότοπού σας ώστε να αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας και να τονίζουν τις μοναδικές πτυχές της ιδιοκτησίας σας. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας πολιτικές και τις δικές σας τιμές χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνεστε με τους κανόνες και τις χρεώσεις που ορίζονται από τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα του να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα είναι η άμεση επικοινωνία με τους καλεσμένους σας. Επικοινωνώντας απευθείας με τους καλεσμένους σας, μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους, να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες τους και να εξασφαλίσετε ότι θα έχουν μια θετική εμπειρία. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση με τους καλεσμένους σας που μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και παραπομπές.

 

Με την αποδοχή απευθείας κρατήσεων μέσω του ιστότοπού σας, μπορείτε επίσης να αποφύγετε χρεώσεις των διαδικτυακών πλατφορμών και να διατηρήσετε περισσότερα από τα κέρδη σας. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων, όπως η Airbnb και η Booking.com, μπορούν να χρεώνουν τέλη για κάθε κράτηση που γίνεται μέσω της πλατφόρμας τους, κάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοσή σας. Με την αποδοχή απευθείας κρατήσεων μέσω του ιστότοπού σας, μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις και να διατηρήσετε περισσότερα από τα κέρδη σας.

 

Η δημιουργία του δικού σας ιστότοπου μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση της προβολής του ακινήτου σας στο διαδίκτυο. Βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (SEO), μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς επισκέπτες στην ιδιοκτησία σας και να αυξήσετε τις άμεσες κρατήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική επωνυμία για την ιδιοκτησία σας και να δημιουργήσετε αφοσίωση με τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να επισημάνετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ιδιοκτησίας σας, να μοιραστείτε την ιστορία σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και θετικές κριτικές, που μπορούν να βοηθήσουν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο μέλλον.

 

 

Η Holihouse αναγνωρίζει τη σημασία της ύπαρξης ιστότοπου για ιδιοκτήτες καταλυμάτων και παρέχει δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας ιστοτόπων στους πελάτες της. Αυτή η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να δημιουργήσουν έναν εξατομικευμένο ιστότοπο που ταιριάζει στις ανάγκες επωνυμίας και της επιχείρησής τους, μεγιστοποιώντας τις επιχειρηματικές δυνατότητες ενοικίασης. Με την Holihouse, οι πελάτες μπορούν εύκολα να απολαύσουν τα οφέλη ενός εξατομικευμένου ιστότοπου χωρίς το επιπλέον κόστος των πλατφορμών (Airbnb, Booking.com, κ.λπ.).