Η εταιρεία

Eco Friendly Home

Με ποιες ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να είναι εξοπλισμένο το κατάλυμά σας, στον τομέα της φιλοξενίας; Τι πρέπει να έχει ένας επισκέπτης για να είναι επιτυχημένο το κατάλυμά του και ταυτόχρονα να είναι το σπίτι του φιλικό προς το περιβάλλον; Εξοικονομείστε ενέργεια, διατηρώντας παράλληλα τους επισκέπτες σας ικανοποιημένους!

1. Eco Friendly House

Χρησιμοποιήστε περιβαλλοντολογικό μηχανισμό που διακόπτει το ρεύμα όταν το σπίτι είναι άδειο (το ψυγείο μένει πάντα σε λειτουργία). Χρησιμοποιήστε το κλειδί του διαμερίσματος στον διακόπτη που βρίσκεται στον τοίχο δίπλα από την κεντρική είσοδο για να ενεργοποιήσετε το ρεύμα. Συμβουλευτείτε περαιτέρω τον ηλεκτρολόγο σας.

 

Αντικαταστήστε τα παλιά κλιματιστικά σας με κλιματιστικά τύπου Inverter, τα οποία εξοικονομούν μεγάλα ποσοστά ενέργειας και κατανάλωσης. 

 

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας προσφέρει οικονομία και εξασφαλίζει ζεστό νερό σχεδόν όλο το χρόνο στους επισκέπτες σας!

 

2. Μέτρα Προστασίας

Σύστημα Ανίχνευσης Καπνού και Ανίχνευσης Μονοξειδίου του Άνθρακα: Είναι απαραίτητα για κάθε κατάλυμα που θέλει να εξασφαλίσει την ήρεμη και ασφαλή διαμονή των επισκεπτών του!

 

Χρονοδιακόπτη θερμοσίφωνα: Προσθέστε έναν διακόπτη ο οποίος θα απενεργοποιεί αυτόματα τον θερμοσίφωνα, στον προκαθορισμένο χρόνο. Έτσι θα διασφαλίζετε την ασφάλεια των επισκεπτών σας και θα έχετε τον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος.

 

3.Χρησιμοποιείστε Ατομικές Συσκευασίες

 

Προμηθευθείτε προϊόντα σε ατομικές συσκευασίες. Το κόστος για εσάς μειώνεται και οι επισκέπτες σας μένουν ευχαριστημένοι. Για παράδειγμα, ατομικές συσκευασίες καφέ, ζάχαρης, βουτύρου, μαρμελάδας, αλλά ακόμη και προϊόντα καθαρισμού για την κουζίνα & ταμπλέτες το πλύσιμο των ρούχων.

 

*Το κόστος των ατομικών συσκευασιών είναι χαμηλό, δημιουργούν ένα αίσθημα ευχαρίστησης των επισκεπτών & εσείς έχετε τον έλεγχο της κατανάλωσης.

 

** Μικρότερες σπατάλες και ελεγχόμενη κατανάλωση καθιστούν τη φιλοξενία σας