Η εταιρεία

Ψηφιακή αναβάθμιση του καταλύματός σας, με απλά βήματα

          

Είναι σημαντικό ο χώρος σας να προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για την φιλοξενία των επισκεπτών σας. Υπάρχουν όμως κάποιες πολύ βασικές παροχές που θα κάνουν τον χώρο σας ανάρπαστο. Προσπαθήστε να επενδύστε στην αναβάθμιση του εσωτερικού σας χώρου και προσελκύστε νέες κατηγορίες τουριστών!

 

1.Smart TV

 

Εξοπλίστε το κατάλυμά σας με μία τηλεόραση τύπου Smart, 40 ιντσών και εξασφαλίστε κρατήσεις μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ικανοποιημένους επισκέπτες! 

 

Εναλλακτικά, προσθέστε ένα Smart Box στην ήδη υπάρχουσα τηλεόρασή σας και μετατρέψτε τη σε Smart TV. Πρόκειται μια έξυπνη και πολύ οικονομική επιλογή!

Bonus Tip

H Συνδρομή Netflix είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό και τους ταξιδιώτες τους εξωτερικού! Εάν έχετε μία συνδρομή ήδη, απλά αποθηκεύστε τους κωδικούς σας στην τηλεόραση του καταλύματός σας!

 

2.Coffee Station

 

Προσθέστε μικρές ηλεκτρικές συσκευές που αναμφισβήτητα θα σας δώσουν extra πόντους ως οικοδεσπότες και θα κάνουν το κατάλυμα σας δημοφιλές! Αναβαθμίστε την κουζίνα σας ή δημιουργήστε μία μικρή κουζίνα (εάν δεν έχετε ήδη):

 

Καφετιέρα: Μία καφετιέρα (γαλλικού, espresso, κ.λπ.) θεωρείται πλέον απαραίτητη για μια ευχάριστη διαμονή. Σκεφθείτε εναλλακτικά, το ενδεχόμενο μίας πολυκαφετιέρας

 

ΒραστήραςΈνας βραστήρας είναι απαραίτητος για όλα τα καταλύματα που θέλουν να φιλοξενούν οικογένειες με μικρά παιδιά. 

 

Τοστιέρα-ΦρυγανιέραΜία τοστιέρα προσφέρει τη δυνατότητα παρασκευής εύκολων σνακ για τους μικρούς μας φίλους! 

 

Air Fryer: Η νέα τάση μαγειρικής έχει βρει υποστηρικτές σε όλο το κόσμο! Μη διστάσετε να κάνετε τη διαφορά με ένα Air Fryer εάν δεν έχετε φούρνο ή εστίες στο κατάλυμα σας. Επιπλέον, το κόστος σας μειώνεται στο ελάχιστο! 

 

3. Πλυντήριο Ρούχων & Πιάτων

 

Ένα πλυντήριο ρούχων είναι μια βασική παροχή για παρέες ή οικογένειες που θέλουν να διανυκτερεύσουν αρκετές μέρες! Με μικρο κόστος μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεσα πολυήμερες κρατήσεις! Ένα 3-4kg πλυντήριο, ίσως σας λύσει τα χέρια: το πληντύριο αυτό αφενός έχει μικρές διαστάσεις και χωράει ακόμη και σε μικρούς χώρους, & αφετέρου είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση ενέργειας και ρεύματος.



Το πλυντήριο πιάτων είναι μια extra παροχή που επιθυμούν πολλοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ιδίως αν ταξιδεύουν για πολλές ημέρες!  

 

 

4. Eco Friendly House

 

Χρησιμοποιήστε περιβαλλοντολογικό μηχανισμό που διακόπτει το ρεύμα όταν το σπίτι είναι άδειο (το ψυγείο μένει πάντα σε λειτουργία). Χρησιμοποιήστε το κλειδί του διαμερίσματος στον διακόπτη που βρίσκεται στον τοίχο δίπλα από την κεντρική είσοδο για να ενεργοποιήσετε το ρεύμα. Συμβουλευτείτε περαιτέρω τον ηλεκτρολόγο σας.

Αντικαταστήστε τα παλιά κλιματιστικά σας με κλιματιστικά τύπου Inverter, τα οποία εξοικονομούν μεγάλα ποσοστά ενέργειας και κατανάλωσης. 


Ο ηλιακός θερμοσίφωνας προσφέρει οικονομία και εξασφαλίζει ζεστό νερό σχεδόν όλο το χρόνο στους επισκέπτες σας!

Eco Friendly Choice

 

 

5. Μέτρα Προστασίας

 

Σύστημα Ανίχνευσης Καπνού και Ανίχνευσης Μονοξειδίου του Άνθρακα: Είναι απαραίτητα για κάθε κατάλυμα που θέλει να εξασφαλίσει την ήρεμη και ασφαλή διαμονή των επισκεπτών του!

 

 

Χρονοδιακόπτη θερμοσίφωνα: Προσθέστε έναν διακόπτη ο οποίος θα απενεργοποιεί αυτόματα τον θερμοσίφωνα, στον προκαθορισμένο χρόνο. Έτσι θα διασφαλίζετε την ασφάλεια των επισκεπτών σας και θα έχετε τον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος.