Η εταιρεία

Δημιουργώντας την τέλεια διαμονή: Πώς να εξυπηρετήσετε τους Digital Nomads

Οι ψηφιακοί νομάδες αποτελούν μία νέα κατηγορία τουριστών, η οποία δημιουργήθηκε με το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης. Πρόκειται για μία κατηγορία τουριστών, οι οποίοι εργάζονται περιπλανώμενοι σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Για να προσελκύσει ψηφιακούς νομάδες, στο κατάλυμα σας θα πρέπει να διαθέτει τον ακόλουθο βασικό εξοπλισμό:

1)Αξιόπιστο Internet υψηλής ταχύτητας: Οι ψηφιακοί νομάδες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Internet για την εργασία τους, επομένως η ύπαρξη αξιόπιστης και γρήγορης σύνδεσης στο Internet είναι ζωτικής σημασίας. Βεβαιωθείτε ότι το σήμα Wi-Fi είναι ισχυρό και ότι δεν υπάρχουν νεκρές ζώνες στο κατάλυμα.

2)Άνετος χώρος εργασίας: Ένας ειδικός χώρος εργασίας με άνετη καρέκλα και γραφείο ή τραπέζι είναι σημαντικός γιατί περνούν σημαντικό χρόνο εργαζόμενοι. Έχοντας μια εργονομική διαρρύθμιση θα τους διευκολύνει να εστιάσουν και να είναι παραγωγικοί.

3)Smart TV: Μια έξυπνη τηλεόραση με υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime ή το Hulu είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την παροχή ψυχαγωγίας μετά τη δουλειά.

4) Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα: Οι ψηφιακοί νομάδες προτιμούν να μαγειρεύουν μόνοι τους τα γεύματά τους αντί να τρώνε έξω όλη την ώρα. Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές είναι απαραίτητη.

5) Εγκαταστάσεις πλυντηρίου: Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε πλυντήριο. Είναι απαραίτητο για τους ψηφιακούς νομάδες που ενδέχεται να μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6) Ηχείο Bluetooth: Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική τους εμπειρία, που απολαμβάνουν να ακούν μουσική ενώ εργάζονται ή χαλαρώνουν.

7) Καλός φωτισμός: Ο επαρκής φωτισμός στο χώρο εργασίας και σε όλο το κατάλυμα είναι σημαντικός για τους ψηφιακούς νομάδες που μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν μέχρι αργά τη νύχτα.

8) Διεθνείς μετασχηματιστές ρεύματος: Η ύπαρξη διεθνών μετασχηματιστών ρεύματος στο κατάλυμα θα διευκολύνει τη φόρτιση των συσκευών τους.

 

9) Ευέλικτο check-in και check-out: Πολύ συχνά εργάζονται ασυνήθιστες ώρες, επομένως η ευελιξία με τις ώρες check-in και check-out θα είναι πολύ ελκυστική.