Η εταιρεία

Αναβαθμίστε το Internet σας και κερδίστε επιπλέον κρατήσεις!

          

Δεδομένων των νέων συνθηκών της τουριστικής αγοράς, θεωρείται πλέον απαραίτητη η ψηφιακή αναβάθμιση του καταλύματος σας για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες. Επισκέπτες που ταξιδεύουν για περισσότερες ημέρες ή ταξιδεύουν κι εργάζονται παράλληλα, αναζητούν καθημερινά καταλύματα που μπορούν να τους προσφέρουν την ταχύτερη δυνατή σύνδεση στο διαδίκτυο!

sofa and lounge area
Αναβαθμίστε το Internet σας και κερδίστε επιπλέον κρατήσεις!

Η Holihouse σας παρέχει 5 Συγκεκριμένες Συμβουλές
για να το πετύχετε:

 

1.Αναβαθμίστε την ταχύτητα του internet σας.

Εάν η γραμμή σας είναι έως και 24Mbps, μπορείτε να διπλασιάσετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας με μόλις 3-5€ επιπλέον τον μήνα. 

Οι επισκέπτες σας θα το εκτιμήσουν και θα προσελκύσετε περισσότερους ταξιδιώτες που εργάζονται απομακρυσμένα (digital nomads), όσους θέλουν να ταξιδέψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. 1 μήνα) αλλά και τους νέους που θέλουν να είναι σε διαρκή επαφή με τον διαδικτυακό κόσμο.

2.Δωρεάν εγκατάσταση «Fiber to The Home».

Επωφεληθείτε από τα νέα προγράμματα, δωρεάν εγκατάστασης Internet Fiber (=Internet με Οπτική Ίνα με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες).Όλοι οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών δεσμεύονται να σας εγκαταστήσουν δωρεάν το νέο Internet Fiber, εάν οι οπτικές ίνες έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή σας.

 3. Κλωνοποιήστε το internet σας.

Εάν έχετε συγκρότημα καταλυμάτων, και το internet σας δεν είναι εξίσου γρήγορο σε όλα (π.χ. γιατί το ρούτερ σας βρίσκεται σε έναν περιορισμένο χώρο), σκεφθείτε να κλωνοποιήστε το internet σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους:

-Είτε μπορείτε να αγοράσετε εξαρτήματα extender (=ένα εξάρτημα το οποίο ενισχύει και επεκτείνει το σήμα του internet σε χώρους που δεν μπορεί να καλύψει το ρούτερ).

-Είτε να κλωνοποιήσετε με ελάχιστο κόστος το σήμα απ’ το internet σας, τοποθετώντας ένα επιπλέον ρούτερ σε κάθε κατάλυμα, το οποίο θα λειτουργεί με κάρτα sim.

4.Δορυφορικό Internet. 

Εάν η περιοχή σας δεν υποστηρίζει καλή ποιότητα internet, σκεφθείτε την πιθανότητα μίας δορυφορικής σύνδεσης. Για παράδειγμα, η εταιρεία BigBlue, προσφέρει δορυφορικό internet και απεριόριστα δεδομένα, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές (βουνό, νησί, χωριό κ.λπ.).

*Το κόστος εγκατάστασης ανέρχεται σε 100-150€, η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται μόλις σε 30€/μήνα, σταθερά.

**Η εταιρεία BigBlue διαθέτει επίσης πρόγραμμα ανταμοιβής νέων πελατών. Επικοινωνήστε με την Holihouse γιε περισσότερες πληροφορίες.

 

5.Απεριόριστο internet με πακέτο δεδομένων.

Αγοράστε πακέτο δεδομένων (Megabytes). Το πακέτο δεδομένων μπορείτε:

-Είτε να το αγοράσετε μεμονωμένα & να το πληρώσετε μία φορά έως εξαντλήσεως των δεδομένων (π.χ. πακέτο 10GB, με 10 ευρώ, για να ικανοποιήσετε μία κράτησή σας).

-Είτε να εξασφαλίσετε απεριόριστα δεδομένα για κάθε μήνα, με συγκεκριμένη τιμή κάθε μήνα (π.χ. απεριόριστα δεδομένα κάθε μήνα, εάν δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή στην περιοχή σας ή στο σπίτι σας). Το κόστος αυτής της επιλογής δεν ξεπερνά το κόστος μίας μηνιαίας συνδρομής internet.