Η εταιρεία

Η Holihouse κερδίζει το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2023

Την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023, σε μια λαμπερή τελετή γιορτάστηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στην τελετή αυτή η Holihouse απέσπασε την κορυφαία τιμητική διάκριση στην εγχώρια τουριστική βιομηχανία, κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Villa Management, χάρη στις διαρκείς ψηφιακές καινοτομίες που εισάγει στον κλάδο. Πρόκειται για την εταιρεία που εισάγει εξελιγμένες ψηφιακές καινοτομίες στην ακμάζουσα αλλά τεχνολογικά στάσιμη ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Τα Tourism Awards διοργανώνονται με σκοπό να ξεχωρίσουν τους πρωτοπόρους στην ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία, με τους νικητές να επιλέγονται από μια επιτροπή ειδικών στον τομέα.

 

Η τιμητική βράβευση αποτελεί αναγνώριση για την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στην αριστεία στον κλάδο Villa Management.

 

 

recieving gold award

Λίγα Λόγια για την Holihouse:

Η Holihouse διαχειρίζεται ένα ευρύ portfolio με πολυτελείς βίλες και τουριστικά καταλύματα σε μερικούς από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της Ελλάδας. Με έμφαση στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών εξυπηρέτησης, καθώς και εξατομικευμένων εμπειριών, η Holihouse ηγείται σήμερα στον κλάδο ενοικίασης τουριστικών και πολυτελών καταλυμάτων.

 

Πρόκειται για μία κορυφαία εταιρεία προβολής και διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και πολυτελών επαύλεων, με έδρα την Ελλάδα. Η εταιρεία εστιάζει σε καινοτόμες τακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ και αυτοματισμούς στον κλάδο της φιλοξενίας, για την μεγιστοποίηση της προβολής, της πληρότητας και των εσόδων των συνεργαζόμενων καταλυμάτων. Από το 2014, όταν ιδρύθηκε έως και σήμερα, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη και ένα από τα υψηλότερα retention rates στον κλάδο του τουρισμού, γεγονός που την έχει κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο.

 

 

ALL AROUND MANAGEMENT. Η Holihouse είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία η οποία προσφέρει στα συνεργαζόμενα καταλύματα, την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα σε ένα Revenue Management System αλλά και ένα Channel Management System. Συγκριμένα, οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε έναν προσωπικό σύμβουλο Revenue Management, ο οποίος τους ενημερώνει για το μοντέλο της δυναμικής τιμολόγησης που ταιριάζει στο δικό τους κατάλυμα. Ταυτόχρονα, παρέχεται πλήρης έλεγχος των κρατήσεων, των οικονομικών στοιχείων και στατιστικοί δείκτες προόδου, καθώς και 24/7 remote reception. 

DIGITAL INNOVATION. Η εταιρεία εφαρμόζει καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και εργαλεία SEO, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την προβολή και να αυξήσει τις κρατήσεις κάθε συνεργαζόμενου καταλύματος. Από Search Engine Optimization έως και το Social Media Marketing, αξιοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία αλλά και μία εξειδικευμένη ομάδα, ώστε να διασφαλίσει ότι τα καταλύματά σας θα προβάλλονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιθανούς επισκέπτες. Έχει καταφέρει να αναπτύξει τον δικό της μηχανισμό ανάλυσης, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα πιο πάνω δεδομένα, μπορεί να «αναλύει» την ψηφιακή κατάταξη μιας καταχώρησης και να εντοπίζει τις απαραίτητες ενέργειες βελτιστοποίησης στις οποίες, στην συνέχεια, προβαίνει η έμπειρη ομάδα μας.

 

INNOVATIVE TOURISM SOLUTIONS. Η Holihouse κατανοεί τη σημασία της απλοποίησης των διαδικασιών (operations) για το εκάστοτε κατάλυμα, αλλά και της ανάγκης διευκόλυνσης των επισκεπτών. Γι’ αυτό έχει επενδύσει σε τεχνολογίες αυτοματισμού φιλοξενίας που επιτρέπουν:

• Την άμεση ενημέρωση του ιδιοκτήτη κατά την ολοκλήρωση μίας κράτησης,

• Την ad hoc διαχείριση οποιωνδήποτε ιδιαίτερων αιτημάτων,

• Τον προγραμματισμό και την διαχείριση των operations (όπως καθαρισμός, contactless check-in, κ.λπ.),

• Remote reception που προσφέρει 24/7 επικοινωνία και αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων,

• Website κρατήσεων,

• Την αυτοματοποίηση έκδοσης και συλλογής φορολογικών παραστατικών,

• Consulting Program & Solutions Management,

Νομική Υποστήριξη & Dispute Resolutions.

 

Αυτές οι καινοτομίες όχι μόνο βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά αυξάνουν επίσης τη λειτουργική αποτελεσματικότητα, επιτρέποντάς στην εταιρεία να εστιάσει στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

 

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Villa Management των Tourism Awards 2023, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία, αναδεικνύοντας τη αφοσίωση της εταιρείας να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους πελάτες της.