Reset Password

Your search results

Πώς μπορώ να νοικιάσω το σπίτι μου;

 

Μάθετε πως θα βγάλετε χρήματα από το ακίνητό σας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι χρειάζεται να κάνω;

Αρχικά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη Holihouse. Θα λάβεις εξατομικευμένες εκτιμήσεις και συμβουλές από την ομάδα μας για τον χώρο σου, τη δυναμική του, και τις τυχόν ανάγκες του. Από την στιγμή που θα συμφωνήσεις με την Holihouse, εσύ απλά υποδέχεσαι τους φιλοξενούμενους και εισπράττεις τα κέρδη από τις ενοικιάσεις!


Πως εξασφαλίζετε κρατήσεις για το χώρο μου;

Η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας εργάζεται συνεχώς για να καταχωρήσει το χώρο σου σε πάνω από 15 διεθνείς διαδικτυακές πλατφόρμες, διαχειρίζεται και επικαιροποιεί τις καταχωρήσεις συγχρονίζοντας όλα τα ημερολόγια σου, παρακολουθεί και σε ενημερώνει για τις διακυμάνσεις στις ζητήσεις και απαντά άμεσα στις ερωτήσεις και τα αιτήματα που αφορούν την ανάρτηση σου με στόχο πάντα τις όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις και τις καλές κριτικές.


Τι είναι οι διαδικτυακές πλατφόρμες;

Για να νοικιάσει κάποιος τον χώρο του (εξοχικό, διαμέρισμα κλπ) για λίγες ημέρες κι αντίστοιχα για να βρει κάποιος ένα μέρος να μείνει σε ολόκληρο τον κόσμο απευθύνεται σε διεθνή ηλεκτρονικά sites «διαδικτυακές πλατφόρμες αναζήτησης ακινήτων». Εμείς εκμεταλλευόμαστε και χρησιμοποιούμε στο έπακρο αυτές τις πλατφόρμες, αλλά και άλλες μεθόδους όπως η απευθείας προώθηση, ωστε να εξασφαλίσουμε τις περισσότερες δυνατές κρατήσεις για το ακίνητό σας και τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη για εσάς!


Μπορώ να κρατήσω τον χώρο μου για εμένα για κάποιο χρονικό διάστημα;

Φυσικά! Μας ενημερώνεις για τις ημερομηνίες που δεν θέλεις να είναι διαθέσιμος ο χώρος σου προς ενοικίαση και εμείς ενημερώνουμε το ημερολόγιο σου, αρκεί εκείνη τη στιγμή ο χώρος να είναι προκρατημένος. Χάρη σε αυή τη δυνατότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τουριστικά τα ακίνητα που δε χρησιμοποιείτε σε σε καθημερινή βάση, όπως εξοχικά ή δευτερεύουσες κατοικίες, αλλά να παραμένουν στη διάθεση σας όποτε τα χρειαστείτε!


Ποιος αποφασίζει για τη τιμολόγηση του χώρου μου;

Η απόφαση για τη τιμολόγηση του χώρου γίνεται πάντα σε συνεργασία με σένα! Εμείς σου παρέχουμε ολοκληρωμένη καθοδήγηση και συμβουλές (λαμβάνοντας υπόψη μας και το τοπικό ανταγωνισμό) χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία και μεθόδους που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικά στο να βελτιστοποιούν και να δίνουν τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για τον χώρο σου. Για να διατηρείς τον έλεγχο της τιμής, μπορείς να ορίσεις σε συνεννόηση μαζί μας, μια κατώτατη τιμή ανά εποχή.


Από πότε το ακίνητο μου αρχίζει να αποδίδει;

Άμεσα! Από τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά την ανάρτηση στις διαδικτυακές πλατφόρμες μπορείς να κερδίζεις χρήματα από το χώρο σου. Η επαγγελματική φωτογράφιση και παρουσίαση καθώς και η σωστή τιμολόγηση είναι παράγοντες που σαφώς επηρεάζουν τις αποδόσεις.


Ποιός είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τους επισκέπτες;

Την επικοινωνία με τους επισκέπτες την αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά εμείς. Απαντάμε άμεσα και επαγγελματικά σε όλα τα ερωτήματα τους. Επικοινωνούμε άμεσα (24/7) μαζί τους για να διευκολύνουμε την άφιξη και τη διαμονή τους στο χώρο σας. Αναθέτοντάς μας την επικοινωνία με τους επισκέπτες διασφαλίζεις την επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση των ενοικιαστών σου, με αποτέλεσμα τις καλές κριτικές και κατά συνέπεια την αύξηση των κρατήσεων για το χώρο σου.


Πως είμαι σίγουρος πως θα πληρωθώ για τη κάθε κράτηση;

​Οι μισθώσεις των ενοικιάσεων είναι απόλυτως διασφαλισμένες διότι το αντίτιμο προκαταβάλλεται με την επιβεβαίωση κάθε φιλοξενίας. Η ασφάλεια του ακινήτου καλύπτεται από την εγγύηση που οφείλει να καταβάλει ο ενοικιαστής πριν την άφιξή του, η οποία καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι. Πολλές διεθνείς πλατφόρμες ασφαλίζουν πρόσθετα το ακίνητο.


Γιατί να με βοηθήσει η Holihouse να νοικιάσω το σπίτι μου;

Γιατί είναι απλό. Αρκεί να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα για την επιτυχημένη ενοικίαση του ακίνητού σας με την ημέρα.Γιατί δεν έχετε χρόνο για το τρέξιμο και την απαιτητική οργάνωση που χρειάζεται για την προετοιμασία του σπιτιού, το check-in και check-out, την επικοινωνία με τους επισκέπτες σας και την παρακολούθηση των κρατήσεων. Ίσως βρίσκεστε μακριά από την τοποθεσία της οικίας σας και χρειάζεστε κάποιον να την διαχειριστεί για εσάς.

Mπορεί, επίσης, να μην διαθέτετε τον χρόνο να απαντάτε στις ερωτήσεις των επισκεπτών σας, πολλοί από τους οποίους είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί ή να καθυστερείτε με αποτέλεσμα να χάνετε κρατήσεις.
Μπορεί να έχετε ακούσει για το airbnb και τα άλλα κανάλια αλλά να μην ξέρετε πώς να ξεκινήσετε και χρειάζεστε κάποιος να αναλάβει όλη τη διαδικασία και τη διαχείριση κι εσείς απλά να απολαμβάνετε τα οφέλη , νοικιάζοντας το σπίτι σας. Μπορεί να διαθέτετε ήδη καταχώρηση στο airbnb ή σε άλλο σχετικό κανάλι αλλά να μην διαθέτετε πλέον τον απαραίτητο χρόνο για να την “δουλέψετε” σωστά.

Επειδή θέλετε να καταχωρηθεί σε όσο περισσότερα κανάλια γίνεται ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να νοικιαστεί το σπίτι σας και να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας αλλά θέλετε να αποφύγετε την χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία του να παρακολουθείτε και να ενημερώνετε τα ημερολόγια στα διάφορα κανάλια, το κάθε ένα από τα οποία έχει ξεχωριστές προϋποθέσεις, τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης.


Ποιό είναι το κόστος των υπηρεσιών της Holihouse;

​Η εγγραφή στην υπηρεσία μας είναι δωρεάν, και η ομάδα της Holihouse αναλαμβάνει δωρεάν την επαγγελματική φωτογράφιση, προώθηση και διαχείριση του ακινήτου σας. Οι υπηρεσίες μας αμοίβονται μόνο όταν εσείς αποκτάτε έσοδα από το ακίνητό σας, με ένα σταθερό ποσοστό από την αξία κάθε κράτησης που σας εξασφαλίζουμε. Έτσι, κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε! Το ποσοστό αυτό κατοχυρώνεται κατόπιν συνεννόησης, και κυμαίνεται μεταξύ 16 – 20%, ανάλογα με το ακίνητο.